Instängd!

Nu har vi ett litet problem här. Det är inget stort problem, som t ex ekonomikrisen i Europa. Problemet är lite mindre till sin omfattning.

Problemet är en flaska som jag förärades i samband med den stigande åldern.

Flaskan i sig är fin… inte tu tal om annat. Den ser rent av häftig ut och liknar ingen annan flaska jag sett i mina dar. Lär dig att älska små nära ting.

Det är bara det att den har vissa likheter med en viss kokoksnöt. Verkar omöjlig att öppna.

Jag anar att den bär nånslags doft med sig, men hur ska jag komma åt att stilla min nyfikenhet, när korken sitter som fastsvetsad. HUR är denhär grejen konstruerad??? Man kan vicka lite grann på korken, men den går inte att skruva och inte att dra av. Inte med mina handkrafter, och de är inte alltför ringa.

Så här går jag runt i ring och funderar. Vet nån hur man gör?

Eller vad kan man ha en oöppningsbar flaska till?   😮

 

6 kommenttia artikkeliin ”Instängd!

  1. greta sanoo:

    Det var nog en svår nöt att knäcka!
    .
    SVAR: Ja, suck. Jag vill ju inte söndra den fina flaskan heller. Får väl nöja mig med den oöppnad.

    Tykkää

  2. annepauline sanoo:

    Det ser ut som en väldigt lyxig parfymflaska. Går inte den där långa ”pinnen” att vrida på åt något håll? Vad heter parfymen? Jag är helt galen i parfym!
    .
    SVAR: Jag har försökt vrida och vicka åt alla håll… lite knixar den på sig, nån millimeter, men det känns inte som om det var gängor inuti. –Vad den heter?? öhh… ”Love Potion” står det på förpackningen, bevare mig väl…. 😀 (Oriflame, men säj det int åt nån, det kanske är reklam??)

    Tykkää

    • Zwei sanoo:

      Pinnen avlägsnas enklast genom en riktig tjongare lite snett från sidan. Medelstor slev räcker gott till det. 8)
      .
      SVAR: Njaaah… frågan är om flaskan eller innehållet är viktigare? Jag kan behöva denhär pinnen för eventuella framtida försvarsåtgärder. Eller som ritstift i nåns jättefåtölj… 😛

      Tykkää

  3. annepauline sanoo:

    Oj hjälp, det är en parfym för stora passioner och eldiga nätter…kanske lika bra flaskan hålls stängd. Eller inte?
    .
    SVAR: Ehm… jasså, tror du det? 😡 Kanske bäst den får förbli tillbommad då, annars vet man aldrig hur det kan gå! Jag kanske skulle skicka den åt nån som kan tänkas behöva… nån politiker eller så?

    Tykkää

  4. oops sanoo:

    Parfymen är inte ämnad att användas utvärtes, utan för att använda geniknölarna för att utreda om den går att öppna. Se det som ett test. 😉
    .
    SVAR: Jag anväder geniknölarna febrilt nu. Försöker tänka ut nånslags användning för ett dylikt föremål. Kanske man ska skrapa sig i huvudet med pinnen? Själva flaskdelen passar rätt bra i min handflata. Eller kanske man ska mäta djupet i till exempel syltmunkar med den spetsiga delen? Eller oljenivån i bilens motor???

    Tykkää

  5. lma7 sanoo:

    Den där borde passa att picka hål i limporna med? 8)
    .
    SVAR: Ja, det kunde jag tänka mig. Kanske det rent av är limpkrydda den innehåller, flytande sådan??

    Tykkää

Jätä kommentti